Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Scouting Boxtel sluit het seizoen af
 

 

Scouting Boxtel sluit het seizoen af met een zwemfeest

Zaterdag 16 juli verzamelden meer dan honderd scouts bij zwembad Dommelbad. Het Scoutingseizoen is bijna afgelopen. Daarom was er voor de scouts een gezamenlijk zwemfeest georganiseerd met als thema piraten. Het echte einde van het Scoutingseizoen is natuurlijk het jaarlijkse zomerkamp, dat voor de meeste scouts in de komende weken gaat plaatsvinden. Afgelopen weekend was er nog een gezamenlijke afsluiting van het seizoen. Door stagiaires van zwembad Dommelbad, met medewerking van Buurtsport Boxtel, was er een piraten zwemfeest georganiseerd.

De scouts  gingen in groepjes elk van de 14 spellen spelen, die in de zwembaden waren uitgezet. Wout van 13 vond het spel bij de glijbaan het leukst, waar de scouts op een plankje zo vaak mogelijk van de glijbaan gingen: “Dat was leuker dan anders, omdat je nu met teams zo vaak mogelijk van de glijbaan ging.” Andere spellen waren o.a. waterpolo, door banden duiken, ringen opduiken, van een drijvende mat op de duikplank klimmen. Na alle spellen kregen de scouts een ijsje, daarna was er nog tijd voor vrij zwemmen.

Scouting Boxtel
Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch, Gemonde en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma's voor kinderen van 5 t/m 18 jaar. Iedere leeftijdsgroep heeft programma's afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby.

Auteur Tom Lamoen
Meer scouting Boxtel nieuws >>>>


16-07-2016
 
 
Scouting Boxtel sluit het seizoen af
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)