Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Scouts op bezoek bij Simeonshof
 

 

Scouts op bezoek bij Simeonshof

Afgelopen woensdag 20 april zijn de gidsen van Scouting Boxtel op bezoek geweest bij Simeonshof. Hier hebben 20 meiden van 11 t/m 15 jaar samen met senioren hapjes gemaakt en bordspelletjes gespeeld. Gidsen en senioren waren zeer enthousiast over deze activiteit.

Voor de scouts was dit een speciale opkomst. Normaal gesproken gaan de meiden op woensdagavond het bos in, koken op de blokhut of spelen een spel op het veld. Een bezoek aan het verzorgingstehuis sluit perfect aan bij het scoutingspel. Zo staat Scouting midden in de samenleving en willen we graag iets beteken voor de samenleving. De eerste kennismaking ging nog wat onwennig maar met de eerste activiteit, het maken van hapjes, was  het ijs snel gebroken. De scouts en senioren gingen samen aan de slag met de verschillende recepten. Daarna was het tijd voor spelletjes, rummikub, mens-erg-je-niet en er werd gekaart. Dit alles onder het genot van de eerder gemaakte hapjes. 
Zowel de scouts als de senioren hebben de activiteit als zeer positief ervaren en zullen deze wellicht in de toekomst herhalen.

Scouting Boxtel
Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch, Gemonde en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma's voor kinderen van 5 t/m 18 jaar. Iedere leeftijdsgroep heeft programma's afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby.

Auteur Tom Lamoen
Meer scouting Boxtel nieuws >>>>


20-04-2016
 
 
Scouts op bezoek bij Simeonshof
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)