Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Scouting Boxtel
 

 

Scouts uit Boxtel gingen ook tijdens Pasen op pad

Tijdens Pasen worden er meer dan 60 kampen georganiseerd door Scouting Nederland. Verspreid door heel Nederland gaan duizenden Scouts naar een zelfgekozen kamp. Ook een aantal Scouts uit Boxtel zijn met Pasen op kamp gegaan.

Voor alle scouts die geen genoeg kunnen krijgen van de activiteiten die het hele jaar met de eigen groep op het programma staan, worden er met Pasen kampen georganiseerd met  veel verschillende activiteiten: kampvuurkamp, theaterkamp, primitief kamperen, koken, sterrenkijken, paardrijden, het is allemaal mogelijk. Ongeveer 15 scouts uit Boxtel kozen uit de verschillende activiteiten voor het kamp dat hen het meeste aansprak.

Junior Challenge
De vier vriendinnen Anne, Karlijn, Lotte en Sharon kozen voor het “Junior Challenge” kamp in Alphen. Tijdens dit weekend kregen de scouts allerlei leuke opdrachten (challenges) om de strijd met elkaar aan te gaan. De activiteiten waren divers, bijvoorbeeld een spelletjesestafette of een tocht door de omgeving met GPS. Maar ook primitief kamperen stond op het programma.
De meiden werden ingedeeld bij andere scouts, die ze nog niet kenden. Dat doet de organisatie met een doel. Lotte zei daarover: “We vonden alle vier het een superleuk kamp en hebben vrienden gemaakt.”

Scouting Boxtel
Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch, Gemonde en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma's voor kinderen van 5 t/m 18 jaar. Iedere leeftijdsgroep heeft programma's afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby.

 

Auteur Tom Lamoen
Meer scouting Boxtel nieuws >>>>


03-04-2016
 
 
Scouting Boxtel
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)