Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Scouting Boxtel
 

 

Gidsen Scouting Boxtel zoeken uitdaging op in Ardennen

Bij Scouting worden veel uitdagende programma’s georganiseerd, afgestemd op de leeftijdsgroep. Op 1 en 2 april gingen de oudste gidsen naar de Ardennen, waar de leiding speciaal voor hen een hike had georganiseerd.

Op zaterdag verzamelden de meiden al om 7 uur bij de blokhut van Scouting Boxtel voor vertrek richting de Ardennen. Het startpunt van de route was in de buurt van Vielsalm. Vanuit daar werd er ongeveer 19 kilometer gelopen naar de camping in Stavelot. Na het eten van een lekker bord pasta en het spelen van enkele kaartspelletjes en Weerwolven van Wakkerdam, ging iedereen moe maar voldaan de tent in voor een goede nachtrust. De volgende dag moest er immers weer gelopen worden.

Op zondag ging de tocht vanuit Stavelot verder richting Spa. Dit was wederom een stevige, maar mooie wandeling. Door een activiteit af te stemmen op de oudste meiden, wordt net even een extra uitdaging geboden. De Ardennen lenen zich ook uitstekend voor een goede hike. Het landschap is erg afwisselend en de hoogteverschillen maken het lopen wat pittiger dan de scouts normaal gewend zijn. Het was een leuk en uitdagend weekend en bovenal een hele mooie ervaring.
Scouting Boxtel

Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch, Gemonde en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma's voor kinderen van 5 t/m 18 jaar en ook voor scouts met een beperking. Iedere leeftijdsgroep heeft programma's afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby.

Auteur Maartje van Bussel
Meer scouting Boxtel nieuws >>>>


05-04-2017
 
 
Gidsen Scouting Boxtel zoeken uitdaging op in Ardennen
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)