Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Scouting Boxtel
 

 

Scouting Boxtel sluit het seizoen sportief af

Op zaterdag 24 juni organiseerde Scouting Boxtel, in samenwerking met Buurtsport Boxtel, een sportieve activiteit ter afsluiting van het Scoutingseizoen. Tijdens deze activiteit speelden de jeugdleden van alle leeftijdsgroepen verschillende spellen.

De scouts gingen in groepjes elk van de 9 spellen spelen, die in en rondom Brede School de Wilgenbroek waren uitgezet. Zo speelden zij KanJam, waarbij het doel is om een frisbee in een soort van ton te werpen. Bij het spel Tchoukball probeerden de scouts een bal tegen het doel werpen om deze zo terug te laten stuiten, waarna een punt kon worden verdiend door de bal weer te vangen. Verder waren er ook een aantal spellen gebaseerd op sporten zoals hockey, rugby en volleybal.
Stijn en Pepijn (beiden 7 jaar) vonden het een erg leuke dag: “Het waren leuke spelletjes en al onze vrienden waren er.” Ook Victor (13 jaar) had het erg naar zijn zin: “De leden van andere groepen zie ik normaal niet zo vaak. Het is leuk dat we nu een activiteit doen met heel Scouting Boxtel, zodat je ook de anderen weer eens ziet.”Het was een erg geslaagde middag. Scouting Boxtel hoopt er een traditie van te kunnen maken om het seizoen gezamenlijk af te sluiten met een uitdagende activiteit.

Scouting Boxtel
Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch, Gemonde en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma's voor kinderen van 5 t/m 18 jaar en ook voor scouts met een beperking. Iedere leeftijdsgroep heeft programma's afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby.

Auteur Tom Lamoen
Meer scouting Boxtel nieuws >>>>


24-06-2017
 
 
Scouting Boxtel sluit het seizoen sportief af
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)