Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Scouting Boxtel start nieuw seizoen
 

 

Scouting Boxtel start nieuw seizoen

Zaterdag 2 september startte het nieuwe seizoen bij Scouting Boxtel. Vanaf dan zijn alle leden wekelijks weer welkom om avontuurlijke activiteiten te ondernemen waarmee ze worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.  Met heel Scouting Boxtel is afgelopen zaterdag het nieuwe seizoen geopend. Tijdens zijn welkomstwoord vertelde voorzitter Mario de Keijzer: “Het is jammer is dat de vakantie voorbij, maar dat betekent wel dat Scouting weer start!” Luid applaus volgde, de scouts kijken uit naar een nieuw seizoen vol uitdagende activiteiten.

Overvliegen
Tijdens de opening van het seizoen stappen de oudste leden van een leeftijdsgroep ook over naar de volgende leeftijdsgroep. Deze overstap wordt bij Scouting “overvliegen” genoemd. De leden die gingen overvliegen legden een parcours af op de nieuwe speelheuvel, die eerder dit jaar door de vrijwilligers op het terrein gebouwd is. Met veel licht en geluid werden de leden enthousiast onthaald door hun nieuwe leeftijdsgroep. Met de overstap naar een nieuwe leeftijdsgroep wacht de leden weer andere en nieuwe activiteiten, die aansluiten bij hun leeftijd.

Ruimte voor nieuwe leden
Verschillende leeftijdsgroepen hebben nog ruimte voor nieuwe leden. De programma’s aan het begin van het seizoen zijn erop gericht om de groep goed te leren kennen, omdat dan ook de overgevlogen leden nieuw bij hun leeftijdsgroep zijn. Voor geïnteresseerden die voor het eerst bij Scouting komen kijken is deze periode bij uitstek geschikt om in te stromen.
Gave activiteiten
Gedurende het komende seizoen worden door de vrijwillige leidinggevenden weer heel veel leuke activiteiten georganiseerd voor de verschillende leeftijdsgroepen. De activiteiten zijn heel divers. Van het organiseren van een verkiezing van de stoerste scout tot het lopen van een spannende natuurtocht. Maar ook primitief wijze pizza’s bakken in een hout gestookte oven, abseilen en weekendkampen staan op het programma.

Scouting Boxtel
Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch, Gemonde en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma's voor kinderen van 5 t/m 18 jaar en ook voor scouts met een beperking. Iedere leeftijdsgroep heeft programma's afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby.

Auteur Tom van Lamoen
Meer scouting Boxtel nieuws >>>>


04-09-2017
 
 
Scouting Boxtel start nieuw seizoen
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)