Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Scouting Boxtel
 

 

Scouts organiseren Circus Renztaurant

Op zaterdag 4 februari werd de blokhut van Scouting Boxtel door de vrijdagverkenners omgebouwd tot een waar restaurant. In dit restaurant werden 78 gasten verwelkomd, met name familieleden van de verkenners. De hele avond werd er door de verkenners goed voor de gasten gezorgd door te helpen in de keuken, bediening, afwas, entertainment en achter de bar.

Na een succesvolle eerste editie van vorig jaar, werd besloten om ook dit jaar de blokhut om te toveren tot restaurant. Ditmaal was circus het overkoepelende thema en de naam werd dan ook Circus Renztaurant.

Tijdens het ontvangst werden de gasten verwelkomd met de feestelijke klanken van het draaiorgel van Gerard Schalkx. Met een heerlijk glaasje glühwein of warme chocomel konden de gasten vervolgens plaats nemen in het restaurant, welke geheel in stijl aangekleed was met sfeervolle verlichting en diverse circus attributen.

Na een hilarisch stukje entertainment, waarin een dinosaurus tafelmanieren werd aangeleerd, dienden de obers het voorgerecht op. Tussen de gangen door waren verschillende acts te bewonderen. Zo waren er clowns te zien en werd er bingo gespeeld.

Het restaurant was wederom een groot succes. Met deze actie hebben de scouts een mooi bedrag opgehaald, waardoor ze komende zomer een leuke extra activiteit kunnen doen tijdens hun zomerkamp in de Duitse Eiffel.

Scouting Boxtel
Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch, Gemonde en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma's voor kinderen van 5 t/m 18 jaar. Iedere leeftijdsgroep heeft programma's afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby.

Auteur Maartje van Bussel
Meer scouting Boxtel nieuws >>>>


04-02-2017
 
 

Scouts organiseren Circus Renztaurant

 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)