Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Scouting Boxtel
 

 

Scouts uit Boxtel gingen tijdens Pasen op pad

Tijdens Pasen worden er ieder jaar meer dan 60 kampen georganiseerd door Scouting Nederland. Verspreid door heel Nederland gaan duizenden scouts naar een zelfgekozen kamp. Ook een aantal scouts uit Boxtel zijn met Pasen op kamp gegaan.

Voor alle scouts die geen genoeg kunnen krijgen van de activiteiten die gedurende het jaar met de eigen groep op het programma staan, worden er met Pasen kampen georganiseerd met verschillende activiteiten: kampvuurkamp, theaterkamp, primitief kamperen, koken, sterrenkijken, paardrijden, het is allemaal mogelijk. Een aantal scouts uit Boxtel kozen uit de mogelijkheden voor het kamp dat hen het meeste aansprak.

Zo hebben Maaike en Lotte dit jaar voor een weekend in Baarn gekozen, waarin ze het bekende spel “Wie is de mol?” speelden. Sven en Isaac liepen een tocht in Dwingeloo waar ze allerlei posten tegenkwamen. Ze vonden de post waar ze zelf brood mochten bakken het allerleukste. Danny was leiding bij een uitdagend weekend in Alphen. Tijdens dit weekend hebben de deelnemende scouts onder andere een deel van de tocht met een winkelwagen gelopen.

Scouting Boxtel
Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch, Gemonde en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma's voor kinderen van 5 t/m 18 jaar en ook voor scouts met een beperking. Iedere leeftijdsgroep heeft programma's afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby.

Auteur Maartje van Bussel
Meer scouting Boxtel nieuws >>>>


14-04-2017
 
 
Scouting Boxtel
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)