Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Scouts verdienen geld voor zomerkamp
 

 

Scouts verdienen geld voor zomerkamp

Op woensdag 31 mei gaan scouts auto’s wassen om gScouts verdienen geld voor zomerkampeld te verdienen voor het zomerkamp. Voor € 5  wordt de auto weer schoon en zijn de scouts een stapje dichter bij hun zomerkamp.

Het hoogtepunt bij Scouting is het zomerkamp in de zomervakantie. Alle leeftijdsgroepen trekken er (ongeveer) een week op uit. De jongere scouts verblijven in een blokhut van een andere Scoutinggroep. De oudere scouts gaan meestal kamperen, soms in het buitenland.

Dit jaar kijken de sherpa’s, meiden van 15 tot 18 jaar, uit naar een wel heel bijzonder zomerkamp. Ze gaan deze zomer een week naar Tsjechië. Daar zullen ze veel uitdagende activiteiten doen, waaronder hiken in de mooie natuurgebieden. Een bijzonder zomerkamp brengt ook hogere kosten met zich mee. Bij Scouting is het heel normaal dat de scouts dan zelf een deel van het deelnamegeld verdienen. Dit is niet alleen om de activiteit betaalbaar te houden voor de ouders. Het draagt ook bij aan de financiële opvoeding van de scouts.

Om geld te verdienen voor hun zomerkamp gaan de sherpa’s op woensdag 31 mei van 17.30 tot 21.00 uur auto’s wassen. Lynn, 18 jaar, gaat ook auto’s wassen: "Ik heb altijd al een keer naar Tsjechië willen gaan. Ik vind het heel leuk dat deze actie daar mij bij helpt." Iedereen is van harte welkom op het parkeerterrein van Scouting Boxtel, Molenwijkseweg 5b. Voor een bedrag van € 5 wassen de sherpa’s de buitenkant van de auto. Voor de eigenaar van de auto staat er koffie en thee klaar. De sherpa’s hebben niet de mogelijkheid de binnenkant van de auto schoon te maken of andere voertuigen te wassen.

Scouting Boxtel
Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch, Gemonde en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma's voor kinderen van 5 t/m 18 jaar en ook voor scouts met een beperking. Iedere leeftijdsgroep heeft programma's afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby.

Auteur Maartje van Bussel
Meer scouting Boxtel nieuws >>>>


31-05-2017
 
 
Scouts verdienen geld voor zomerkamp
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)