Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Scouting Boxtel
 

 

Leidingweekend bij Scouting Boxtel

Op 21 en 22 april vond bij Scouting Boxtel het leidingweekend plaats. De vrijwilligers van Scouting Boxtel organiseren iedere week programma’s voor de jeugdleden, houden kampen, doen het onderhoud aan de blokhut of zetten zich in binnen het bestuur. Een keer per jaar wordt er een leidingweekend georganiseerd, waarmee de vrijwilligers bedankt worden voor hun inzet.

Ruim 30 vrijwilligers hadden zich aangemeld voor deze editie van het leidingweekend. Tijdens het weekend gingen de deelnemers in teams de strijd met elkaar aan namens Nederland, China, Noord-Korea, de indianen, Amerika en Rusland.
Op zaterdag ging de strijd van start met het grote-landen-verover-fietstocht-spel. Verschillende locaties in Boxtel konden veroverd worden door er een aantal legers op te zetten, net als in het bekende bordspel Risk. ’s Avonds werd er door ieder team een toneelstukje opgevoerd, waarna de dag werd afgesloten met een heuse Silent Disco.

Op zondagochtend werden de deelnemers uitgedaagd om een Da Vinci brug te bouwen. Bij het bouwen van deze brug mogen alleen maar houten balken gebruikt worden. De vrijwilligers gingen enthousiast aan de slag en dankzij goede samenwerking was het resultaat erg indrukwekkend. Na de lunch naderde dan toch het einde van het weekend. Als vrolijke afsluiter stond er nog een lachworkshop op het programma.

Mark, organisator van het weekend: “Normaal regelen de vrijwilligers van Scouting Boxtel met veel enthousiasme de programma’s voor de jeugdleden. Als blijk van waardering voor hun inzet wordt het leidingweekend georganiseerd, waarbij de vrijwilligers zelf eens verrast worden met activiteiten.”

Scouting Boxtel
Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch, Gemonde en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma's voor kinderen van 5 t/m 18 jaar en ook voor scouts met een beperking. Iedere leeftijdsgroep heeft programma's afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby.

Auteur Tom van Lamoen
Meer Scouting Boxtel nieuws >>>>


22-04-2018
 
 
Scouting Boxtel
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)