Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Scouting Boxtel
 

 

Scout-angels van Scouting Boxtel gaan naar Disneyland Parijs

Scouting Boxtel heeft een groep speciaal voor leden met een beperking. Bij deze groep is het traditie om ieder jubileum te vieren. Deze keer gaan ze op kamp naar Disneyland Parijs. Op zaterdag 5 november 1995 kwamen de scout-angels voor de eerste keer bij elkaar in de toen pas geopende blokhut aan de Molenwijkseweg. De groep had toen  6 leden en dit ledenaantal groeide gestaag. Momenteel bestaat de groep uit 17 scouts en 6 leiding, waarvan 3 scouts en 2 leiding van het eerste uur.

Dit jaar bestaat de groep 22,5 jaar. Twee enthousiaste ouders hebben zich ingezet om sponsors te zoeken voor het kamp naar Frankrijk. Naast een aantal giften zijn de scouts zelf ook hard aan de slag gegaan. Ze hebben dit jaar een record aantal Scoutingloten verkocht, waarmee ze dus een deel van het budget zelf verdiend hebben. Nu de financiën rond zijn kijken de scouts uit naar hun kamp in Disneyland Parijs.
Maandag 15 oktober vertrekken de scouts al zeer vroeg in de ochtend richting Parijs en komen woensdag  17 oktober laat op de avond weer thuis. De scouts en leiding hebben er ontzettend veel zin in.

Scouting Boxtel
Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch, Gemonde en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma's voor kinderen van 5 t/m 18 jaar en ook voor scouts met een beperking. Iedere leeftijdsgroep heeft programma's afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby.

Auteur Tom van Lamoen
Meer scouting Boxtel nieuws >>>>


07-10-2018
 
 
Scout-angels van Scouting Boxtel gaan naar Disneyland Parijs
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)