Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Scouting Boxtel rijdt zeepkistenrace
 

 

Scouting Boxtel rijdt zeepkistenrace

Vrijwilligers bij Scouting organiseren niet alleen activiteiten voor hun jeugdleden, ze vinden het ook leuk om zelf deel te nemen aan uitdagende activiteiten. Daarom ging een afvaardiging van Scouting Boxtel afgelopen zondag naar de zeepkistenrace van Scouting Alphen.

Om het jaar organiseert Scouting Alphen een zeepkistenrace. Zeven vrijwilligers van Scouting Boxtel waren direct enthousiast en hebben zich ingeschreven, toen ze eerder dit jaar een uitnodiging ontvingen. Na alle voorbereidingen was het zondag eindelijk zover. Met zeepkist, Scouting Boxtel vlag, opblaasbare aap en vol goede moed gaat het zevental naar Alphen. In de middag rijden alle zeepkisten hun rondjes. Aan het einde van de middag worden de resultaten bekend gemaakt. Scouting Boxtel behaalt de achtste, zevende en vijfde plaats. Bij Scouting gaat het om nieuwe ervaringen opdoen en uitdagende activiteiten. Denise is leiding bij de welpen en reed ook in de zeepkist. Ze vertelt: “Ik vond het leuk omdat ik het zelf nog nooit gedaan had en het leek me een leuke ervaring om met Scouting te doen.”

Scouting Boxtel
Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch, Gemonde en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma's voor kinderen van 5 t/m 18 jaar en ook voor scouts met een beperking. Iedere leeftijdsgroep heeft programma's afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby.

 

Auteur Tom van Lamoen
Meer Scouting Boxtel nieuws >>>>


17-09-2018
 
 
Denise gaat op twee wielen door de bocht.
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)