Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Carnavalskraker 2012 Dorini`s
 

 


Carnavalskraker 2012 voor de Dorini`s


Ja lieve mensen,

EINDELIJK is het dan gelukt! De Dorini's hebben de Carnavalskraker 2012 bij Radio Hollandio te pakken! Ze willen iedereen in Boxtel en omgeving bedanken voor het stemmen en hun enthousiasme. Waar een klein dorp groot in kan zijn: bij Omroep Brabant zijn de dames op de 2e plek geeindigd, ook een top prestatie.
Vanmiddag trappen zij hun drukke programma af bij "3 Uurkes Vurraf" dus schakel om 3 uur in op Omroep Brabant.

Gisteravond in Rosmalen werd in de finale van de Carnavalskraker 2012 gestreden tegen grote namen zoals Rob van Daal, Dj Bompa en de Mens, Niek en Danny en uiteraard De Gebroeders Ko. Het was een bloedstollend feestje waar uiteindelijk De Dorini's met de trofee aan de haal gingen!

De Dames wensen iedereen een geweldig carnaval toe, wil je De Dorini's ergens live zien optreden kijk dan op www.dedorinis.nl.

Alaaaaaaaf!

 

Bron: de Dorini`s
Auteur: Marlou van Griensven
meer carnaval nieuws >>>>

 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)