Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Kwekpoel ‘nieuwe stijl’!
 

 

Kwekpoel ‘nieuwe stijl’!

 

 

Met de verkiezing van prins Marvin d’n Urste, prinses Paulien d’n Urste en hun gevolg in gemeenschapshuis ‘De Rots’ is het jeugdcarnaval in Indegat vorige week eindelijk van start gegaan. Velen zagen al hoe het prinselijk paar en de nar werden gepresenteerd in nieuwe kleding, maar net als hen is dit jaar ook de Kwekpoel vanwege het 44-jarig bestaan van de Knokkers in een nieuw jasje gestoken. Na maanden voorbereiden zal het resultaat volgende week eindelijk te zien zijn. Tijdens carnaval verzorgen de DJ’s van KeK in dit feestpaleis voor de jeugd elke middag en avond een spetterende show en zijn er live-optredens en verschillende interactieve activiteiten. Nieuw in dit jubileumjaar is de Kwekpoel Top 44, waarbij elke dag een deel van de lijst met de 44 populairste nummers uit de geschiedenis van de Kwekpoel gedraaid zal worden. Stem op jouw favoriete nummer en kom feestvieren in de Kwekpoel nieuwe stijl!
Ga voor meer informatie naar www.kwekpoel.nl (ook om te stemmen op de Kwekpoel Top 44), of bezoek komende zaterdag tussen 12.00 en 16.00 uur de promostand in de Rechterstraat. Een Kwekpoel ‘partypas’ (passe-partout) is verkrijgbaar bij de promostand en bij Ring & Go in de Rechterstraat.

 

Bron :Stichting Openbaar Jeugdcarnaval Boxtel De Knokkers
Auteur :Marloes Wittenberg
Meer carnaval nieuws >>>>


06-02-2012
 
 
44 Jaar Stichting Openbaar Jeugd carnaval Boxtel
 
 
  

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)