Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Liemt is Tropical
 

 

Liemt is Tropical: Partytime voor de jeugd van 12 t/ 15 jaar

 


Op zaterdag 18 februari organiseert Prinsenvereniging de Ploegers voor de tweede maal een knallende carnavalsparty voor de middelbare schooljeugd van 12 t/m 15 jaar. Na Liemt is Lounge is het thema nu Liemt is Tropical. Palmbomen, parasols en verrassende cocktails. Overal is aan gedacht om lekker te chillen in Tropical sferen. Een speciale partyfotograaf is aanwezig en iedereen kan zich alleen of met vrienden laten vastleggen op de gevoelige plaat in deze tropische sferen. De foto's zijn de volgende dag gratis te downloaden.
Entree is open van 20.30 uur tot 21.00 uur. Daarna gaan de deuren dicht en kan men niet meer naar buiten. Om 00.15 uur gaan de deuren weer open en om 00.30 uur is het feest afgelopen. De entree is 3,00 Euro en dit is inclusief 2 consumpties. Kaartjes voor Liemt is Tropical zijn vanaf 1 februari verkrijgbaar bij COOP TAX in Liempde.

 

Bron: PV de Ploegers
Auteur :Henk Keijsers
Meer carnaval nieuws >>>>


18-02-2012
 
 
Liempt is Tropical
 
 
  

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)