Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Seniorenmiddag Ploegersland.
 

 

Druk bezochte Seniorenmiddag Ploegersland.

 


Zondag 5 februari kende Ploegersland weer haar jaarlijkse 55+ en mindervalidenmiddag. Een druk bezochte middag met veel leuke acts. De mooiste stukjes uit het Ploegerranfestival, de Jeugdzittingsavonden en de Zittingsavonden passeerden de revue, aangevuld met een aantal optredens speciaal voor deze middag.
Presentatie van de middag was in handen van Jo Poirters. Op een professionele manier wist hij over alle artiesten die het podium betraden iets te vermelden.  Muzikale omlijsting van de middag werd verzorgd door Hofkapel de Kromploegers.
Winnaars van groep 3-4 van het Ploegerrangfestival  Kruimeltje lieten voor het eerst tijdens deze middag de handen op elkaar klappen. Lisa van Nuenen bracht samen met de hofkapel een paar prachtige liedjes ten gehore. Joop van der Eerden liet nog een keer zien waarom hij dit jaar Jeugdadjudant van Ploegersland is door zijn leuke vlotte playback nog een keer op het toneel te brengen.  Oud jeugdprinses Meike van Oorschot en oud adjudante Lenne Brands lieten in hun buut wat liempdse personen voorbijkomen en sloten hun nummer af met een lied over de sauna. Veel gelach en geklap in de zaal viel hen ten beurte. Het JAS liet met hun Nana Mouskouri medley het bos op Velderen tot leven komen en Prinses Martje bracht jaar Limburgse Klaagzang. Afsluiter voor de pauze was Ben van de Sangen die als Ben Bezopen vele hilarische anekdotes wist te vertellen.
Dansmariekes De Diva´s kozen nog eenmaal het ruime sop met hun act van de Zittingsavonden en Jan van der Heijden zorgde voor wat meezingers voor de zaal. Uit de Zittingsavonden kwamen ook wat dames uit een Beter Milieu en natuurlijk radiopiraat Paul Saris met zijn vrouw Ingrid.
Pas om 17:30 was de middag ten einde maar dat mocht voor velen de pret niet drukken. Een middag vol vermaak en goed gezelschap maakte volgens de vele bezoekers deze middag volgend jaar weer voor herhaling vatbaar.

Foto´s van de middag vindt u op www.ploegers.nl

 

Bron: PV de Ploegers
Auteur :Henk Keijsers


05-02-2012
 
 
Seniorenmiddag Ploegersland.
 
 
Bekijk de foto`s >>>> 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)