Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

CV Hendig Zat uit Son en Breugel
 

 

Succesvol Carnaval 2013 voor CV Hendig Zat uit Son en Breugel

Carnaval 2013 was voor Hendig Zat weer een groot succes. Met drie overwinningen in Eindhoven, Son en Breugel en in Eerde is de prijzenkast weer goed gevuld.
De Kempenoptocht was een hele nieuwe uitdaging die een hele mooie 15e plaats heeft opgeleverd. Dikke pech dat precies bij de start in Hapert kortsluiting roet in het eten gooide waardoor de stroom (en daarmee de muziek en alle beweging) op de wagen uitviel. Dit kon gelukkig snel weer gerepareerd worden, maar het heeft ons toch kostbare punten gekost waardoor we niet, zoals vooraf gehoopt, in de buurt van de top 10 zouden eindigen.
Door de bittere kou leken er minder toeschouwers langs de kant van de optochten te staan dan tijdens voorgaande jaren. Maar de verraste en enthousiaste reacties van het publiek maakte dat weer ruimschoots goed.
Met drie overwinningen op zak zijn we dik tevreden en dolenthousiast om volgend jaar weer een nóg mooiere wagen de bouwschuur uit te kunnen rijden, met wéér een spetterende act en schitterende kostuums!

Bron Rachelle van der Vleuten
Meer carnaval nieuws >>>>


19-02-2013
 
 
CV Hendigzat
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)