Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Zaterdag 9 februari 2013  “Dol-Fijne” avond in de Rots
 

 

Zaterdag 9 februari 2013  “Dol-Fijne” avond in de Rots

zaterdagavond 9 februari was er weer het traditionele carnavalsbal voor mensen met een beperking. Hier komen de carnavalsvierders uit Eendengat en naaste omgeving hun carnavalsfeest vieren, met enthousiaste begeleiding van de vrijwilligersgroep van de maandagavond, vanuit De Werf en overige vrijwilligers.   Ieder jaar tref je hier vele oude bekenden aan , die de weg weten naar deze knallende carnavalsavond.  

Prins Paul bracht op deze avond met zijn Adjudant en gevolg aan bezoek aan de aanwezige carnavalsvierders met de nodige onderscheidingen voor diverse medewerkers aan dit gebeuren: o.a. de organisatie van c.v De Dolfijnen en hun prinses Charlotte. Op haar beurt verraste Prinses Charlotte diverse medewerkers aan deze avond met een onderscheiding, te weten  Prins Paul, Adjudant , de Red River Band die de sfeer verhoogde met hun muzikale inbreng ,ook diverse  medewerkers van De Rots werden in het zonnetje gezet, speciale vermelding kreeg Andre v.d.Aker penningmeester van De Rots met een speciale onderscheiding. Ook de Dj’s van Las Vegas werden gehuldigd. Na dit protocol kon het feest losbarsten onder het motto “ sluit iederind in oew hart” met dansen,  hossen en de polonaise. Ondertussen genoten de aanwezigen carnavallers van hun drankjes en aangeboden hapjes. Kortom het was wederom een knallend feest, die nog een lange toekomst wordt gegund, aldus de vrijwilligers van c.v.De Dolfijnen.

Auteur: Frans v.d.Wiel
Meer carnaval nieuws >>>>


09-02-2013
 
 
c.v.De Dolfijnen.
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)