Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

CV de Vivantjes Graaf en Rentmeester
 

 

CV de Vivantjes presenteert Graaf en Rentmeester


Wij willen u, tot ons grote genoegen, kennis laten maken met onze nieuwe Graaf en Rentmeester:
Graaf Mark II

Graaf Mark

Onze Graaf gaat door het leven als Mark van der Eerden. Mark is geboren op 28 februari 1991. in Ploegersland waar hij ook is opgegroeid en nog steeds woont. In 2009 is Graaf Mark afgestudeerd aan het Elde college waarna hij de opleiding tot hovenier gevolgd heeft aan het Helicon. sindsdien is hij hovenier van beroep. In zijn vrije tijd is hij regelmatig op de tennisbaan te vinden en is hij leider bij J.A.S. Liempde. Met carnaval weet hij ook wel raad, al jaren is Mark lid van het ’t Bacchuscorps uit Oggelvorsenpoel (Esch) welke vorig jaar ook aanwezig was tijdens het levend bierpulschuiven.

Onze Graaf zal vergezeld worden door

Rentmeester Martijn.

Rentmeester Martijn is beter bekend als Martijn van den heuvel. Martijn is geboren op 08 februari 1979 in Skôn Orregat (Oirschot) waar hij ook is opgegroeid. Sinds 5 jaar woont hij in Ploegersland, eerst boven het Wapen van Liempde, maar sinds kort in een eigen huis in plan Heideweg. In het dagelijks leven werkt hij bij Lekkerland waar hij hoofd is van de facturatieafdeling.  In zijn vrije tijd is hij regelmatig, met een baco, in het café te vinden tijdens een spelletje Poker. Martijn is geen onbekende bij de Vivantjes, 2 jaar geleden was hij Graaf Martijn en sindsdien is hij lid, dus met zijn ervaring kan hij onze hoogheid met raad en daad bijstaan. De Graaf en zijn rentmeester zijn altijd wel in Voor een “Fist” Ook hebben ze dezelfde muzieksmaak, Bzb en Rowwen  héze zijn hun favoriete bands.
Alaaf en onthoud…  “‘n Fist is gin fist, as gullie nie bent gewist”.18-11-2012
 
 
Graaf en Rentmeester
 
 
 
  

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)