Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tip 2 nieuwe prins van Ploegersland
 

 


Wekelijks tot zijn installatie op 20 oktober geeft de Geheimcommissie van Prinsenvereniging de Ploegers een Tip wie de nieuwe Prins van Ploegersland gaat worden. Let vooral op de details in de tip en ontdek het antwoord achter het grote geheim.

Tip 2:
Al ontdekt dat E=mc2 de gelijkwaardigheid van massa en energie uitdrukt? Dat is dan heel goed, want het kan een belangrijke aanwijzing zijn! Voor Tip 2 blijven we in ieder geval nog even bij Einstein. Einstein is geboren in het Duitse Keizerrijk. Maar nog belangrijker is dat Einstein daarnaast gewoond heeft in ItaliĆ«, Zwitserland en uiteindelijk in America is beland. Ontrafel wat de relatie is met onze “Albert” en je bent weer een stap dichter bij de oplossing van het grote geheim. Het is een kwestie van geduld!
Denk je te weten wie het is?
Stuur een e-mail met de naam naar redactie@ploegers.nl en maak kans op twee kaartjes voor de Zittingsavonden..

Bron: PV de Ploegers
Auteur :Henk Keijsers
Website :www.ploegers.nl


27-09-2012
 
 
Tip 2 Ploegersland
 
 
 
  

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)