Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Nieuwe Prins van Ploegersland
 

 

Wie wordt de nieuwe Prins van Ploegersland


Wekelijks tot zijn installatie op 20 oktober geeft de Geheimcommissie van Prinsenvereniging de Ploegers een Tip wie de nieuwe Prins van Ploegersland gaat worden. Let vooral op de details in de tip en ontdek het antwoord achter het grote geheim.

Tip 3:
De eerste twee tips gingen over de relatie van onze “Albert” met Einstein. Voor Tip 3 maken we een klein sprongetje en gaan we naar de sport. Een klein sprongetje want Einstein heeft een grote invloed gehad op de moderne sportbeoefening. Vraag het maar aan Koen de Kort als je hem mocht tegenkomen. Wat de link is tussen Koen en onze “Albert” is aan jullie om uit te zoeken. Wielrennen ligt misschien wel te veel voor de hand! Bestudeer de biografie van Koen maar eens en ontdek ook een andere relatie tussen “Albert”, Koen en Liemt.
Denk je te weten wie het is? Stuur een e-mail met de naam naar redactie@ploegers.nl en maak kans op twee kaartjes voor de Zittingsavonden. Wil je de Tips nog een keer teruglezen, kijk op www.ploegers.nl.

Bron: PV de Ploegers
Auteur :Henk Keijsers
Website :www.ploegers.nl


04-10-2012
 
 
Koen de Kort
 
 
 
  

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)