Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Nieuwe Prins van Ploegersland
 

 

Wekelijks tot zijn installatie op 20 oktober geeft de Geheimcommissie van Prinsenvereniging de Ploegers een Tip wie de nieuwe Prins van Ploegersland gaat worden. Let vooral op de details in de tip en ontdek het antwoord achter het grote geheim.

TIP 4:
Ontdekt wat de relatie is tussen “Albert”, Koen en Liempde? Nee? Dan heb je niet goed naar de biografie van Koen gekeken. Voor Tip 4 gaan we naar een totaal andere wereld. De magische sprookjeswereld. Er bestaat namelijk een sprookje waar onze “Albert” zo uit zou kunnen zijn geslopen. Het sprookje vertelt het verhaal van een mooie prinses en een lelijke dikke kikker. Lees het maar eens na en let daarbij goed op de rol van de kikker. Verwarrend allemaal? Wandel gerust nog eens door de andere tips.
Denk je te weten wie het is? Stuur een e-mail met de naam naar redactie@ploegers.nl en maak kans op twee kaartjes voor de Zittingsavonden. Wil je de Tips nog een keer teruglezen, kijk op www.ploegers.nl.

Bron: PV de Ploegers
Auteur :Henk Keijsers
Website :www.ploegers.nl


09-10-2012
 
 
CV de Ploegers Liempde
 
 
 
  

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)