Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tip 5 nieuwe prins van Ploegersland
 

 

Wekelijks tot zijn installatie op 20 oktober geeft de Geheimcommissie van Prinsenvereniging de Ploegers een Tip wie de nieuwe Prins van Ploegersland gaat worden. Let vooral op de details in de tip en ontdek het antwoord achter het grote geheim.

TIP 5:
Een kikker die Prins wordt. Hoe raar kan het lopen! Voor Tip 5 gaan we weer terug naar de realiteit. Want één ding is zeker, onze “Albert” heeft geen groene vingers overgehouden aan zijn tijd als kikker. Bekijk zijn voortuin maar eens. Onze “Albert” bestempelt zijn voortuin als een architectonisch vormgegeven luie mensen tuin. Weinig onderhoud vereist. U heeft nog een week om zijn voortuin te vinden. Zoom anders eens in op Liempde via Google Maps. Je vindt zijn voortuin vastwel. Hij ligt ergens rechts vanuit het centrum bekeken.

Denk je te weten wie het is? Stuur een e-mail met de naam naar redactie@ploegers.nl en maak kans op twee kaartjes voor de Zittingsavonden. Wil je de Tips nog een keer teruglezen, kijk op www.ploegers.nl.

Bron: PV de Ploegers
Auteur :Henk Keijsers
Website :www.ploegers.nl


17-10-2012
 
 
Tip 5 nieuwe prins Ploegersland
 
 
 
  

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)