Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tip 2 nieuwe Prins van Ploegersland
 

 

Tip 2 nieuwe Prins van Ploegersland

Wekelijks tot zijn openbare installatie op vrijdag 25 oktober geeft de Geheimcommissie van Prinsenvereniging de Ploegers een Tip wie de nieuwe Prins van Ploegersland gaat worden. Let vooral op de details in de tip en ontdek het antwoord achter het grote geheim.

De kleur gevonden die we bedoelden in de eerste tip? En wat de relatie is met onze nieuwe prins? Er waren een paar inzendingen die akelig dicht in de buurt kwamen! Voor de tweede tip gaan we naar Willie Wortel. De gekke uitvinder uit de Donald Duck die zulke goede uitvindingen maakt dat ze gedoemd zijn om te mislukken. Belangrijk om te weten. Maar ook belangrijk is dat Willie Wortel een kraanvogel is in een menselijke gedaante. En de kraanvogel is al sinds de oudheid een symbolische vogel. Zo ook bij de oude Egyptenaren. Als je weet te achterhalen wat bij hen de symbolische betekenis van de kraanvogel was, heb je een aanwijzing te pakken die je dichter bij de naam van de nieuwe prins brengt.

Denk je te weten wie het is? Stuur een e-mail naar redactie@ploegers.nl en maak kans op twee kaartjes voor de Zittingsavonden. Wil je de Tips nog een keer teruglezen, kijk op www.ploegers.nl.

Auteur :Henk Keijsers
Meer carnaval nieuws >>>>


27-08-2013
 
 
Tip 2 nieuwe Prins van Ploegersland
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)