Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tip 3 nieuwe Prins Ploegersland
 

 

Tip 3 nieuwe Prins Ploegersland

Wekelijks tot zijn openbare installatie op vrijdag 25 oktober geeft de Geheimcommissie van Prinsenvereniging de Ploegers een Tip wie de nieuwe Prins van Ploegersland gaat worden. Let vooral op de details in de tip en ontdek het antwoord achter het grote geheim.

Inderdaad! De symbolische betekenis van de kraanvogel in het oude Egypte was de letter B. Maar waar staat die B nou voor? Is het een link naar zijn achternaam? Of begint zijn voornaam met een B? Wie zal het zeggen. Wij in ieder geval niet. Voor de derde tip gaan we naar het Land van Ooit. Het Land waar de kinderen de baas waren en waar fantasie een belangrijke rol speelde. De inwoners van het Land van Ooit heetten Ooiters. Eén van deze Ooiters vertoont gelijkenis met onze nieuwe Prins. Is het Kloontje het Reuzenkind? Of misschien wel Ridder Graniet-Sterker-Dan-Ik-Kan-Niet? Aan jullie om hier achter te komen. Oké, je hebt wat fantasie nodig maar daarom zitten we met de derde tip ook in het Land van Ooit.

Denk je te weten wie het is? Stuur een e-mail naar redactie@ploegers.nl en maak kans op twee kaartjes voor de Zittingsavonden. Wil je de Tips nog een keer teruglezen, kijk op www.ploegers.nl.

Auteur :Henk Keijsers
Meer carnaval nieuws >>>>


05-09-2013
 
 
Tip 3 nieuwe Prins Ploegersland
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)