Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Carnaval in De Kwekpoel
 

 

Carnaval in De Kwekpoel!

De Kwekpoel is klaar voor carnaval 2015. Vanaf zaterdag 14 februari kunnen de kinderen uit Indegat hier weer vier dagen lang terecht om carnaval feestend door te brengen. Tijdens carnaval zorgt de Kwekpoel elke middag en avond voor entertainment. Naast dansen en feesten op de muziek van de DJ’s van de KEK Discoshow kunnen de oudere kinderen het tijdens carnaval elke avond tegen elkaar opnemen in de spijkerbroekhangwedstrijd, de Kwekpoel Scholenbattle en de Just Dance Competition. Ook in de middag wordt er Just Dance gespeeld, net als de dagelijkse polonaise uitdaging. Voor de jongere donseendjes is er ’s middags muziek en kunnen zij in de Kwekpoel terecht om in de peuterhoek te spelen tussen duizenden confetti snippers, zich te laten schminken, of om samen met hun ouders mee te spelen om de titel ‘beste vader/moeder van Boxtel!’. Daarnaast zal de optocht zondagmiddag te zien zijn op grote schermen en zijn er maandag- en dinsdagmiddag twee springkussens aanwezig.
Voor de allerkleinsten wordt maandagochtend tijdens het Donseendjesfeest een toneelstuk opgevoerd.

De toegang op deze ochtend is gratis.
Op dinsdag om 17.00 uur zal op de parkeerplaats voor de Kwekpoel de ‘eendverbranding’ plaatsvinden, waarmee het jeugdcarnaval van 2015 wordt afgesloten.

Voor kinderen die het feest in de Kwekpoel elke avond mee willen maken is een Partypas te koop. Deze pas kost 7 euro en is verkrijgbaar bij Ring & Go in de Rechterstraat.
Neem een kijkje op www.kwekpoel.nl en onze Facebookpagina voor de laatste informatie over het jeugdcarnaval in Boxtel en het complete programma en openingstijden van de Kwekpoel!

Auteur Marloes Wittenberg


08-02-2015
 
 
Carnaval in De Kwekpoel
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)