Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Prins Teun d’n Urste en Prinses Lieke d’n Twidde
 

 

Prins Teun d’n Urste en Prinses Lieke d’n Twidde regeren over donseendjes

In gemeenschapshuis de Rots werd het tweetal zondagmiddag, onder toeziend oog van familie, vrienden en andere belangstellenden, gekozen door een deskundige jury. In totaal namen 15 leerlingen uit groep 8 van verschillende basisscholen uit Boxtel en Lennisheuvel deel aan de verkiezingen.

Tijdens de verkiezingsmiddag werd het publiek door de kandidaten getrakteerd op spetterende en enthousiaste optredens tijdens een buut, het zingen van een lied en improvisatie in het spel ‘de doventolk’. De jury, bestaande uit afgevaardigden van Stichting Openbaar Carnaval Boxtel, C.V. de Agterblijvers en de Knokkers, stond door het enthousiasme van alle deelnemers voor een moeilijke keuze. Uiteindelijk verkozen zij Teun Toemen, Lieke Queens, Evi Bakx en Ravian Heijting tot prins, prinses, adjudant en nar van Indegat.

Het prinselijk paar en gevolg zullen tijdens carnaval feesten en hossen in de Kwekpoel. Voor meer informatie over de activiteiten in de Kwekpoel kunt u zaterdag 31 januari tussen 11.00 en 15.00 uur terecht bij de promostands in het dorp (bij de Zwaanse brug) en in winkelcentrum Oosterhof. Hier is ook de Partypas te verkrijgen; deze pas is goed voor vier avonden toegang tot de Kwekpoel. De Partypas kost 7 euro en is na zaterdag verkrijgbaar bij Ring & Go aan de Rechterstraat.
Neem ook een kijkje op www.kwekpoel.nl voor de laatste informatie over het jeugdcarnaval in Boxtel

Auteur Marloes Wittenberg


25-01-2015
 
 
Prins Teun d’n Urste en Prinses Lieke d’n Twidde
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)