Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

De Vivantjes
 

 

Vol trots presenteren wij onze nieuwe Graaf, Rentmeester en Hofnar.

Carnavalsvereniging De Vivantjes heeft zaterdagavond 15 november de nieuwe Graaf en Rentmeester van Ploegersland (Liempde) bekendgemaakt. Graaf Ronald gaat door het leven als Ronald Martens en kwam 23 jaar geleden in Ploegersland ter wereld.

Ronald is per 1 november 2014 begonnen bij e TU/e in Lampegat (Eindhoven) als administrateur, waarbij hij verschillende projectleiders ondersteunt met de financiën. Hij is in zijn vrije tijd veel te vinden bij DVG waar hij in het tweede elftal speelt en jeugdleider is van de B1!

Rentmeester Danny is beter bekend als Danny van de Sande. Danny is eveneens geboren in Ploegersland. Danny is werkzaam bij De Groot Bewerkingsmachinens als IT’er. In de avonduren studeert hij aan de opleiding Informatica en in het weekend oefent hij graag voor de carnaval. Danny is geen onbekende bij de Vivantjes, hij is sinds 5 jaar lid van de Vivantjes.

Dit seizoen is het aan Martijn om de eervolle taak van Hofnar te vervullen. Martijn is eerder al Graaf en Rentmeester geweest. Martijn is goed bevriend met zowel onze Graaf als onze Rentmeester en is een gewaardeerd lid van onze vereniging.  Hij zal Graaf Ronald en Rentmeester Danny gaan begeleiden.

Alaaf en onthoud ‘alleen mi z’n alle kunne we Liemt laote knalle!’

Auteur


15-11-2014
 
 
De Vivantjes Rentmeester en Hofnar
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)