Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Kaartverkoop (Jeugd)zittingsavonden Ploegersland
 

 

Kaartverkoop (Jeugd)zittingsavonden Ploegersland

Begin januari vindt de kaartverkoop plaats van de Jeugdzittingsavonden en de Zittingsavonden in Ploegersland. De kaartverkoop van de jeugdzittingsavonden is op woensdag 7 januari tussen 15.00 en 16.00 uur, locatie Klein Hoekje 2A in Liempde. Daarnaast vindt op maandag 12 januari de verkoop plaats van zowel kaarten voor de Jeugdzittingsavonden als voor de Zittingsavonden. Aanvang kaartverkoop om 20.00 uur bij De Punder, Dorpsstraat 37 in Liempde. Vanaf 19.00 uur is het café geopend.

Het thema dit jaar van de Jeugdzittingsavonden is Circus-theater. De Jeugdzittingsavonden vinden plaats op vrijdag 16 januari en zaterdag 17 januari en bieden een zeer gevarieerd programma met toneel, dans, live muziek en zingen, rap, breakdance, playback en diverse circus acts. Volledig gepresenteerd en uitgevoerd door Liempdse kinderen. Dit zijn de winnaars van het Ploegerrangfestival, maar ook ander jeugdig talent betreedt het podium. Uiteraard zijn ook Jeugdprinses Maxi, Jeugdadjudant Meike en de Jeugdraad aanwezig.
Kinderen die op de basisschool zitten kunnen een gratis kaart afhalen. Volwassenen en oudere kinderen betalen € 4,50 per persoon.

Gewijzigde kaartverkoop Zittingsavonden
Dit jaar is de kaartverkoop voor de jaarlijkse Zittingsavonden samengevoegd in één verkoopavond waarmee Prinsenvereniging De Ploegers een meer open en transparantere verkoop wil creëren. In het verleden is regelmatig kritiek geuit op het grote aantal kaarten dat verkocht werd in de voorverkoop voor leden en artiesten. Daarom is besloten deze voorverkoop niet langer te houden en de gehele verkoop op één avond plaats te laten vinden. Iedereen in Ploegersland wordt op deze wijze in staat gesteld een toegangskaart te kopen.
De zittingsavonden vinden plaats op 22, 23 en 24 januari. De prijs van een kaartje is € 10,00. Mindervaliden en 65-plussers kunnen voor de Zittingsavond op donderdag 22 januari een toegangskaart kopen voor € 5,00 per kaart. Bij de kaartverkoop op 12 januari kunnen voor vrijdag en zaterdag maximaal 4 kaarten per persoon gekocht worden, voor donderdag maximaal 8 kaarten per persoon.02-01-2015
 
 
Ploegersland
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)