Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Levend bierpulschuiven
 

 

Levendbierpulschuiven in combi met zeepkisten succesvol

Dit jaar presenteren de Vivantjes wederom de Open Liemtse Kampioenschappen Levend Bierpulschuiven. Hiervoor werd achter in de tuin van café bij de Durpsherberg in de Dorpsstraat in Liempde, een professionele, 11 meter lange bierpulschuifbaan geïnstalleerd. Deelname aan dit leuk evenement geschiedt door teams van 3 personen.

Eén deelnemer neemt plaats in de "bierpul" en twee teamgenoten proberen de pul in de hoogste aantal punten te schuiven. De combinatie van spierkracht, tact, vernuft en behendigheid maakt het Levend Bierpulschuiven tot een hilarisch en uitdagend evenement. Dit jaar konden ook jeugdige carnaval vierders meer doen aan dit al vijfjarige bestaand evenement met zeepkisten. Het was een succes want de jeugd stond in de rij om deel te nemen aan dit geweldig evenement. De nachtegaaltjes (Dominique, Geert en Desirè van Laarhoven)zijn er wederom in geslaagd om bij het onderdeel Levendbierpulschuiven de titel voor de tweede keer binnen te halen. Bij de zeepkisten ging de titel voor de eerste keer naar het team Okke ( Okke , Juul en Luna )


Meer carnaval 2015 nieuws >>>>


17-02-2015
 
 
Levendbierpulschuiven
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>


Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)