Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Levend Bierpulschuiven
 

 

Open Liemtse Kampioenschappen Levend Bierpulschuiven

Dit jaar presenteren de Vivantjes wederom de Open Liemtse Kampioenschappen Levend Bierpulschuiven. Hiervoor wordt de tuin van café de Durpsherberg omgetoverd tot heus ski-paradijs waar de inmiddels beruchte, professionele, 11 meter lange bierpulschuifbaan wordt geïnstalleerd. Deelname geschiedt door teams van 3 personen: Eén deelnemer neemt plaats in de “bierpul” en twee teamgenoten proberen de pul in de hoogste aantal punten te schuiven. De combinatie van spierkracht, tact, vernuft en behendigheid maakt het Levend Bierpulschuiven tot een hilarisch en uitdagend evenement. Dit jaar is er een hoofdprijs die er niet om liegt, een fust bier! (20L)

Tevens hebben is er dit jaar een nieuw onderdeel! De kindercompetitie! Middels een zeepkist is het de bedoeling dat de kinderen een zo hoog mogelijke score halen. Met als hoofdprijs een echte zeepkist!

Onder het motto: 'Hoe meer (carnavals) zielen, hoe meer vreugd', willen wij je uitdagen op carnavalsdinsdag (17 februari) mee te strijden om de met bier (of evt. met fris) gevulde Wisselpul, de Poedelpul of, indien alleen een kort bezoek in uw programma past, de gewilde Dweilpul. Ook uw kinderen zijn van harte welkom voor de kindercompetitie!

Inschrijving is mogelijk ter plaatse vanaf 13:30 uur of van tevoren op www.vivantjes.nl

Tot ziens op deze sportieve, gezellige en uitdagende dag in Ploegersland.

Auteur Barry van de Sande , Roy Bartels


17-02-2015
 
 
Levend Bierpulschuiven
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)