Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Ploegerrangfestival
 

 

Opgave Ploegerrangfestival

Prinsenvereniging de Ploegers nodigt alle kinderen van groep 3 tot en met 8 uit om op zondag 14 december 2014 (weer) mee te doen aan het jaarlijkse Ploegerrangfestival. Inschrijven kan tot en met 28 november. Ook dit jaar kun je weer meedoen aan twee verschillende onderdelen: een soundmixwedstrijd en een playbackwedstrijd.

Bij de soundmixwedstrijd zing je zelf en mag zowel van een bestaand als van een eigengemaakt liedje gebruik gemaakt worden. Eventueel begeleid door een instrument of d.m.v. een geluidsopname zonder zang. Zowel aan het soundmixen als aan het playbacken mag alleen of samen met een groepje van maximaal zes kinderen deel genomen worden. Je mag aan beide wedstrijden eenmaal meedoen (1x soundmixen en 1x playbacken).

Prijzen
In beide wedstrijden zijn er prijzen per twee schooljaren. Er zijn dus prijzen voor groep 3 en 4, groep 5 en 6 en groep 7 en 8. Daarnaast krijgt de meest carnavaleske act de ‘Vrolijke Noot’ uitgereikt door Z.D.H. Prins Witte d'n Urste en zijn adjudant Toon. Als extraatje mogen zij, samen met alle eerste prijswinnaars van het Ploegerrangfestival, optreden tijdens de JeugdZittingsavonden die worden gehouden op 16 en 17 januari 2015.

Opgeven
Natuurlijk zullen ook Jeugdprinses Maxi en haar Adjudante Meike en de hele Jeugdraad aanwezig zijn. Wil je meedoen? Via www.ploegers.nl/ploegerrang kun je je aanmelden voor deelname aan de wedstrijd. Het formulier is pas geldig als je ook je muziekbestand meestuurt, bij voorkeur een MP3-bestand. De inschrijving moet uiterlijk 28 november binnen zijn. Voor vragen: jeugd@ploegers.nl.27-11-2014
 
 
Opgave Ploegerrangfestival
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)