Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Prins Witte d'n Urste en Adjudant Toon
 

 

Erik van der Heijden als Prins Witte d’n Urste nieuwe Prins Ploegersland

Liempde, 26 oktober 2014 - Op zaterdag 25 oktober is in Ploegersresidentie De Punder in Liempde de nieuwe Prins van Ploegersland geïnstalleerd. Prins Witte d’n Urste zal samen met zijn Adjudant Toon de scepter over Ploegersland zwaaien in het seizoen 2014-2015.
Z.D.H. Prins Witte d’n Urste heet in het dagelijkse leven Erik van der Heijden. Zijn adjudant is Toon Vos.

Z.D.H. Prins Witte d’n Urste, Erik van der Heijden, is 48 jaar jong, geboren in Boxtel en getrouwd met Pam Brooker. Ze zijn de trotse ouders van drie zonen: Rick (13), Cas (10) en Tom (10) en ze wonen aan de Lagevoortseweg. Adjudant Toon gaat door het leven als Toon Vos, is 51 jaar en 25 jaar geleden in Liempde komen wonen toen hij trouwde met Erica van den Langenberg. Sindsdien wonen ze aan de Vrilkhovenseweg. Ze hebben vier kinderen: Maaike (22), Bram (20), Tijmen (18) en Loes (15).

Samen voortouw nemen
Erik van der Heijden: “Ik ben dagelijks druk in de weer met ons bedrijf ‘Van der Heijden Milieu- en Installatietechniek’ waar we tankinstallaties voor brandstoffen en chemicaliën engineeren, aanleggen, onderhouden en keuren. Ook ben ik actief in de paardensport als jury, (internationaal) official en instructeur. Tevens ga ik graag mee naar de activiteiten van onze zonen, zoals voetbal en circus. Wij hebben heel goed d’n aord in Ploegersland en het was daarom ook een zeer grote verrassing en eer om gevraagd te worden als Prins van Ploegersland. Ik wil graag benadrukken dat ‘het samen doen’ voor mij een belangrijk uitgangspunt is en daarom zullen Adjudant Toon en ik samen het voortouw nemen tijdens dit carnavalsseizoen.”
Adjudant Toon is geboren in Berghem. Samen met zijn vrouw Erica runnen ze hun eigen vleesvarkensbedrijf. In zijn vrije tijd is Toon actief als voorzitter van buurtvereniging Vrilkhoven, als bestuurslid van de ZLTO (voorheen NCB) en gaat hij graag zwemmen bij de reddingsbrigade.

Liemt laote knalle
“Met de spreuk ‘Alleen mi z’n alle kunne we Liemt laote knalle!’ gaan we samen voor een spetterend carnavalsseizoen met veel plezier, leut en gein zorgen”, aldus Prins Witte d’n Urste en Adjudant Toon. “Als naam voor de dansmariekes hebben we kozen voor ‘de Partypoppers’.”
De eerste activiteit waarop ze ‘Liemt laote knalle’ is op 8 november. Aansluitend aan de receptie voor de Prins en Adjudant is door Prinsenvereniging De Ploegers een nieuwe activiteit georganiseerd. De Disco Party met een Dance Classics-DJ en live muziek van Sugar and Spice. Aanvang 21.00 uur in Ploegersresidentie De Punder.



25-10-2014
 
 
Prins Witte d'n Urste en Adjudant Toon
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)