Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Prins & Disco Party Ploegersland
 

 

9 januari Receptie Prins & Disco Party Ploegersland

Tijd om het nieuwe jaar met een knallend feest te beginnen! Op vrijdag 9 januari van 20.30 uur tot 21.00 is de openbare receptie van Z.D.H. Prins Witte d'n Urste en Adjudant Toon van Ploegersland. Iedereen die Zijne Doorluchtige Hoogheid, Adjudant en Gevolg wil feliciteren is van harte welkom in Ploegersresidentie Gasterij De Punder, Dorpsstraat 37 in Liempde. Daarna is het tijd om te feesten! En dat wordt niet zomaar een feest, integendeel: De Punder wordt omgebouwd tot een echte discotheek waar vanaf 20.30 alle danshits van de afgelopen 40 jaar voorbij komen!

Hofkapel ‘De Kromploegers’ trapt de avond af met een blok onvervalste danshits en bezoekers hoeven niet meer te stoppen met dansen tot diep in de nacht. Direct na de Hofkapel wordt het podium namelijk overgenomen door Duo Sugar & Spice en een echte Dance Classics DJ die afwisselend de rest van de avond de ene na de andere dance classic ten gehore zullen brengen. Daarnaast komt er nog een verrassende surprise act!! Dus voor iedereen die van toffe muziek, gezelligheid en dansen houdt: 9 januari Disco Party vanaf 20.30 uur bij Discotheek De Punder!

 
 


09-01-2015
 
 
Receptie Prins & Disco Party Ploegersland
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)