Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Prins van Ploegersland
 

 

De nieuwe Prins van Ploegersland: Tip 5

Zaterdag 25 oktober wordt de nieuwe Prins van Ploegersland bekend gemaakt tijdens de openbare installatie in Ploegersresidentie zaal De Punder. Tot die tijd geeft de Geheimcommissie van Prinsenvereniging De Ploegers wekelijks tips wie de nieuwe Prins wordt.

Het blijkt toch nog moeilijk om naar aanleiding van de eerste vier tips de juiste naam te raden van onze nieuwe Prins. De Geheimcommissie meent daarom nu maar eens wat duidelijker taal te moeten spreken:
De nieuwe vorst is een actief lid bij de buurtvereniging waartoe hij hoort. Regelmatig worden de handen uit de mouwen gestoken om bij activiteiten te helpen. Ook bij de verenigingen waar zijn kinderen lid zijn heeft hij zijn inbreng. Je kunt wel zeggen dat hij het echt op Liemt gemunt heeft.
Misschien dat het nu een stuk duidelijker geworden is, maar let op, er kan een addertje onder het gras zitten. Combineer bovenstaande met de vorige vier tips en e.e.a. zal nu een stuk duidelijker zijn. Ga ook eens naar de website van de Ploegers. Hier staan bij elke tip foto’s waar een oplettend oog ook enkele details uit kan halen die leiden tot de naam van onze nieuwe Prins.

Denk je te weten wie het is? Stuur een e-mail naar redactie@ploegers.nl en maak kans op twee kaartjes voor de Zittingsavonden en een exclusieve Meet&Greet met de Prins en Adjudant. Wil je de Tips nog een keer teruglezen, kijk op www.ploegers.nl.

Auteur Désiré van Laarhoven


18-09-2014
 
 
De nieuwe Prins van Ploegersland: Tip 5
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)