Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Prins van Ploegersland
 

 

De nieuwe Prins van Ploegersland: Tip 9

Zaterdag 25 oktober wordt de nieuwe Prins van Ploegersland bekend gemaakt tijdens de openbare installatie in Ploegersresidentie zaal De Punder. Tot die tijd geeft de Geheimcommissie van Prinsenvereniging De Ploegers wekelijks tips wie de nieuwe Prins wordt.

Kleding maken de man en in het geval van onze nieuwe Prins en Adjudant kan de Geheimcommissie zeggen dat de heren er goed op staan. De nieuwe kleding is ze aangemeten en het zit ze als gegoten. De foto’s voor de stel u voor kaart en de Prinsengalerij zijn gemaakt dus het spel kan wat hen betreft beginnen.

Oh ja: tip 9.
Weten jullie dat onze Prins graag de Franse volksport nr. 1 beoefent. Uiteraard niet met een glas wijn erbij maar liever een glas gerstenat? En weten jullie dat hij bij een grote Nederlandse sport wel eens als jury/leider fungeert? Dat het niveau wat hij van deze twee sporten bezit hoog is, mag duidelijk zijn aangezien onze nieuwe Prins sportief aangelegd is.

Denk je te weten wie het is? Stuur een e-mail naar redactie@ploegers.nl en maak kans op twee kaartjes voor de Zittingsavonden en een exclusieve Meet&Greet met de Prins en Adjudant. Wil je de tips nog een keer teruglezen, kijk op www.ploegers.nl.

Auteur Désiré van Laarhoven


25-10-2014
 
 
Ploegersland
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)