Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Optocht in Olliedonk
 

 

Optocht in Olliedonk (Spoordonk) op zondag 28 februari

Optocht in Olliedonk op maandag 8 februari werd afgelast vanwege de storm en de vele regen, achteraf een juiste beslissing. Een toeval of niet maar het gebeurde wel een keer eerder in het verleden namelijk de 25e Olliedonkers optocht werd om dezelfde reden toen ter tijd ook afgelast.

Nu de 50ste optocht op het programma stond werd deze ook afgelast. Hadden we bij de 25e optocht geen mogelijkheid om uit t wijken naar een andere datum hebben we dat nu wel. Na goed overleg met de nodig instanties zijn we overeen gekomen de optocht op 28 februari door de straten van Olliedonk te laten trekken.  Het opstellen van de optocht zal ook nu vanaf 12.30 uur in de Broekstraat zijn De optocht zal om 13.30 uur  vanaf daar vertrekken, de route zal hetzelfde zijn als normaal. De prijsuitreiking zal ook net als anders om ongeveer 18.00 uur zijn in 't Kroegske deze keer. Wij hopen natuurlijk op een groot publiek.

 

Bron Organisatie Olliedonk
Meer carnaval nieuws >>>>>


12-02-2016
 
 
Optocht in Olliedonk (Spoordonk)
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)