Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Optocht Olliedonk
 

 

Twee keer in één maand carnaval

Veel mensen kijken het hele jaar uit naar Carnaval. Het feest der feesten dat 1 keer per jaar gevierd wordt. Dit jaar heeft u geluk! Door het afgelasten van de optocht hebben we dit jaar 2 keer carnaval!! Er is een nieuwe datum gepland en de carnavalsstoet is in aantocht.

In het weekend van 27 en 28 februari wordt Dinercafé 't Kroegske wederom omgetoverd tot carnavalsdomein. Voor carnavalsvierders moet dat echt een genot zijn om twee keer in één maand carnaval te mogen vieren. Op zaterdag 27 februari starten we met een geweldige Apès Ski Party met DJ Daniel Walker. Aanvang 20:00 uur op de Spoordonkseweg 80. Entree is GRATIS.
Het mooiste van dit weekend is toch wel de GROTE optocht in Olliedonk. Mocht u nog willen deelnemen aan de optocht, dan kunt u zich opgeven via www.olliedonkers.nl/optocht. Opgeven voor de optocht kan tot en met 24 februari en daarna niet meer. Mooi weer is besteld bij Piet Paulusma dus dit gaat wederom een groot feest gaat worden! De voorbereidingen voor een geweldig feestweekend zijn in volle gang.

Bron Organisatie Olliedonk
Meer carnaval nieuws >>>>>


21-02-2016
 
 
Optocht Olliedonk
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)