Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Prins Primus & Spiegelbal
 

 

Drukbezochte receptie Prins Primus & Spiegelbal

Zaterdag 21 november vond de receptie plaats van Prins Primus, zijn Adjudant Johan van den Heuvel en hun partners Ingrid en Gerardi. De receptie werd zeer drukbezocht door vrienden en bekenden van de Prins en Adjudant, betrokken Liempdenaren en leden van verenigingen waar Johan en Paul lid van zijn. Ook Prins Maarten Pap d’n Urste en Adjudant Berry met hun gevolg waren van de partij. Evenals Graaf Stefan en Rentmeester Wout-Jan met de leden van de Vivantjes. De receptie ging vanaf 21.30 uur over in het zeer geslaagde Spiegelbal.

Tijdens de receptie ontvingen ook de prijswinnaars van de tips hun cheque voor twee kaartjes voor de zittingsavonden en een exclusieve meet & greet met Prins Primus en Adjudant Johan. De winnaars zijn: Marion Coolen, Marion Bressers, Pieter Verhagen, Annie van der Heijden en Ton de Rooij. De receptie werd afgesloten met een videoboodschap van BZB. Kijk voor deze videoboodschap en foto’s van de geslaagde avond op www.ploegers.nl.

Spiegelbal
Na de receptie volgde het startsein voor het Spiegelbal. Het Hof van Liempde was omgebouwd tot een echt feestpaleis met vele spiegelballen, creatieve verlichting en lachspiegels. Ook hier werd door de Ploegers-commissie Spiegelbal de toon duidelijk gezet! Hofkapel De Kromploegers trapte de avond af met een blok onvervalste dans hits met zang van het duo Best Off. Daarna zorg dj Jurgen van Haaren afwisselend met duo Best Off voor een zeer geslaagde avond met heel veel gezelligheid.

Auteur Desire van Laarhoven


21-11-2015
 
 
Prins Primus & Spiegelbal
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)