Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Nieuwe Graaf, Rentmeester en Nar!
 

 

Vol trots willen wij u voorstellen aan onze nieuwe Graaf, Rentmeester en Nar!

Graaf Stefan Onze Graaf gaat door het leven als Stefan van Beers. Stefan is 19 jaar en geboren en getogen in Ploegersland. Onze graaf volgt een HBO-studie civiele techniek. Deze studie volgt hij aan de Avans Hogeschool in Kruikenstad (Tilburg). In zijn vrije tijd is hij veel in de kroeg te vinden om met zijn vrienden de welbekende armbeweging voor carnaval te oefenen. Hij houdt er ook van om naar de sportschool te gaan of een rondje te gaan hardlopen.

Onze Graaf zal vergezeld worden door: Rentmeester Wout-jan Rentmeester Wout-an beter bekend als Wout-jan van Beers. Wout-jan is 26 jaar en geboren in Eendengat en net zoals onze Graaf getogen in Ploegersland. Wout-jan studeert in Kielegat(Breda) voor meester. Daarnaast is hij ook werkzaam bij BCC als bezorger.

Hofnar Dille
Dit seizoen is het aan Dille om de eervolle taak van Hofnar te vervullen. Dille is eerder onze Gravin geweest. Dille is goed bevriend met onze Rentmeester en is een gewaardeerd lid van onze vereniging. Zij zal Graaf Stefan en Rentmeester Wout-jan gaan begeleiden.

Alaaf en onthoud ’Liempt zet de toon’!

 15-11-2015
 
 
Nieuwe Graaf, Rentmeester en Nar!
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)