Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Ploegersland
 

 

Opgave kandidaten Prins Ploegersland

Elk jaar in juni houdt Prinsenvereniging De Ploegers traditioneel haar zogenaamde ‘Prinsenkeuzevergadering’, zodat de Prins en zijn Adjudant voor aanvang van de zomervakantie al gevraagd kunnen worden en zich voor kunnen gaan bereiden voor het nieuwe carnavalsseizoen. De Ploegers zijn al langere tijd bezig om hun organisatie om te vormen tot een transparante en toegankelijke vereniging en zijn nu toe aan de volgende stap. We roepen namelijk iedereen op om namen van mogelijke kandidaten voor de Prins van Ploegersland in te sturen. Deze namen worden dan meegenomen als suggestie in de Prinsenkeuzevergadering.

Iedere Ploeger of Ploegerin die een goede suggestie heeft voor een nieuwe Prins mag deze naam inbrengen door naam en adres van de kandidaatprins te mailen naar: voorzitter@ploegers.nl. De inschrijving sluit op 10 juni 2015. Voor de Prins van Ploegersland gelden in ieder geval de volgende voorwaarden: de Prins moet een inwoner van Liempde zijn en boven de 18 jaar. Op de website www.ploegers.nl is onder historie/prinsengalerij te zien wie de afgelopen 48 jaar de scepter over Ploegersland hebben gezwaaid.

Auteur Desire van Laarhoven


21-05-2015
 
 
Opgave kandidaten Prins Ploegersland
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)