Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Prins Primus & Spiegelbal
 

 

21 november receptie Prins Primus & Spiegelbal

Zaterdag 21 november vindt de receptie plaats van Prins Primus, zijn Adjudant Johan van den Heuvel en hun partners Ingrid en Gerardi. Iedereen is van harte uitgenodigd hiervoor. De receptie vindt plaats in Ploegerspaleis Hof van Liempde. Van 20:30 uur tot ongeveer 21:00 uur is er de gelegenheid om hen te feliciteren, daarna gaat de avond over in een gezellig Spiegelbal.

Op zaterdag 24 oktober werd in Ploegerspaleis Hof van Liempde Paul Saris als nieuwe Prins van Ploegersland ge├»nstalleerd. Hij zwaait samen met zijn Adjudant Johan de scepter over Ploegersland in het seizoen 2015-2016. Z.D.H. De spreuk voor dit seizoen luidt: ‘Liemt zet de toon!’ Sinds hun installatie zijn ze aan de slag gegaan met het benaderen van kandidaten voor het gastgevolg van dit seizoen. Maar liefst 32 personen, vrienden en familie van Paul en Johan, hebben hun medewerking hieraan toegezegd. Tijdens de receptie zullen zij acte de pr├ęsence geven.

Spiegelbal
Na de receptie volgt het startsein voor het Spiegelbal. Het Spiegelbal wordt niet zomaar een feest. Integendeel: op 21 november wordt 't Hof van Liempde omgebouwd tot een echt feestpaleis. Hofkapel De Kromploegers trapt de avond af met een blok onvervalste danshits met zang van duo Best Off. Daarna is de juiste toon gezet en zorgt de dj afwisselend met duo Best Off voor een avond met heel veel gezelligheid. Uiteraard is iedereen van harte welkom om dit feest mee te vieren.

Auteur Desire van Laarhoven


21-11-2015
 
 
Prins Primus & Spiegelbal
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)