Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Prins Ploegersland
 

 

Tip 4 voor nieuwe Prins Ploegersland

De geruchtenstroom komt langzaam op gang in Ploegersland. De Geheimcommissie hoort links en rechts op feestjes en bijeenkomsten dat er al druk gespeculeerd wordt wie de nieuwe Prins wordt. Ook zijn er al verschillende namen ingezonden op onderstaand e-mailadres; maar zit de juiste naam erbij? Het mooie van dit alles is in ieder geval dat er ook namen genoemd worden waarvan de Geheimcommissie vindt dat dit goede kandidaten zijn voor komende jaren, zodat de Liempdenaren steeds meer inbreng krijgen in het bepalen wie er nieuwe Prins van Ploegersland wordt. Iets waar Prinsenvereniging De Ploegers blij mee is!
Tip vier zal weer meer duidelijkheid geven: Onze nieuwe Prins heeft groene vingers. Hij is vaak in de tuin bezig en het gras moet er mooi strak bij liggen. Toch beseft hij terdege dat het gras bij de buurman er altijd groener uitziet!

Misschien denk je nu al te weten wie onze nieuwe Prins wordt, zo niet: blijf de komende weken opletten, want dan volgen er meer tips om dit mysterie op te lossen. Denk je te weten wie het is? Stuur een e-mail naar redactie@ploegers.nl en maak kans op bovengenoemde prijzen. Wil je de tips nog eens terug lezen, kijk op www.ploegers.nl.

Auteur Desire van Laarhoven


25-09-2015
 
 
Tip 4 voor nieuwe Prins Ploegersland
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)