Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Nieuwe Prins Ploegersland
 

 

Tip 7 voor nieuwe Prins Ploegersland

Het gonst van de namen in Ploegersland. Wie wordt onze nieuwe koldervorst? Verschillende mensen zijn er al genoemd bij de Geheimcommissie, maar zit de juiste persoon erbij? Volgende week, bij tip 8, zullen wij deze namen vrijgeven, zodat iedereen ze nog eens rustig kan bekijken en kan oordelen of hij/zij het bij het juiste eind heeft. Op zaterdag 24 oktober zal dan eindelijk in het nieuwe Ploegerspaleis Hof van Liempde bekend gemaakt worden wie de nieuwe Prins wordt. Iedereen is uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Tip zeven:
Om nog meer duidelijkheid te geven heeft de Geheimcommissie tip zeven verdeeld in twee deeltips: A en B.
A: Graan heeft een belangrijke rol gespeeld in het leven van onze nieuwe Prins. Wie dan alleen denkt aan o.a. gerst en spelt waar het goudgele gerstenat van gemaakt wordt, heeft gedeeltelijk gelijk. Uiteraard kan hij daar als geen ander lekker van genieten, maar graanproducten zijn ook nodig voor een ander belangrijk product: brood. En in brood heeft onze nieuwe vorst ook een tijdje zijn boterham verdiend (let op deze woordspeling).
B: Ondanks dat Prinsenvereniging De Ploegers een structuurwijziging doorgevoerd heeft om zodoende opener en transparanter te zijn, kunnen we wel zeggen dat onze nieuwe Prins er eentje van de oude stempel is. Hij zoekt het nogal eens in het verleden. Dat hij toch goed in zo’n nieuwe structuur kan functioneren heeft dan ook met zijn veelzijdigheid te maken.

Denk je na deze zevende tip te weten wie het is? Stuur een e-mail naar redactie@ploegers.nl en maak kans op twee kaartjes voor de Zittingsavonden en een exclusieve Meet&Greet met de Prins en zijn Adjudant. Wil je de tips nog eens terug lezen, kijk op www.ploegers.nl.



14-10-2015
 
 
Prins Ploegersland
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)