Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Nieuwe Prins Ploegersland
 

 

Tip 8 voor nieuwe Prins Ploegersland

Er wordt flink gespeculeerd wie er a.s. zaterdag 24 oktober a.s. in Ploegerspaleis Hof van Liempde geïnstalleerd zal worden als nieuwe Prins van Ploegersland. De Geheimcommissie heeft vele inzendingen binnen gekregen waarbij sommige personen meerdere keren genoemd werden. De volgende namen zijn bij de Geheimcommissie ingediend: Maarten Termeer, René van de Ven, Edward Traa, Jos Sanders, Aimee de Windt, Dennis Verhoeven, Patrick van de Ven, Jurgen van Haaren, John Maas, Paul Saris, Eugène van Abeelen en Jos Saris. Allemaal namen die je aan bepaalde tips kunt linken, maar zit er eentje tussen waar álle tips naar verwijzen? Of is Liempde op een compleet dwaalspoor gebracht en wordt er geheel iemand anders uit de hoge hoed getoverd?

Nu je deze namen gelezen hebt en je weer aan het twijfelen geslagen bent, kun je nog tot vrijdag 23 oktober 24.00 uur een naam doorgeven en kans maken op een Meet & Greet met onze nieuwe Prins en Adjudant en twee kaartjes voor de Zittingsavonden. Mocht je er helemaal niet meer uitkomen dan volgt hier de achtste en allerlaatste tip: kom a.s. zaterdag naar Ploegerspaleis Hof van Liempde. Prinsenvereniging De Ploegers neemt op deze openbare, vrij toegankelijke avond vanaf 20.30 uur afscheid van Prins Witte d’n Urste en Adjudant Toon, waarna in een spectaculair installatiespel de nieuwe Prins van Ploegersland en zijn Adjudant bekend gemaakt zullen worden. Een installatiespel dat in een compleet nieuwe setting gebracht wordt en waar alle toeschouwers zich in een waar theater wanen.

Denk je te weten wie het is? Stuur voor a.s. vrijdagavond 24.00 uur een e-mail naar redactie@ploegers.nl en maak kans op twee kaartjes voor de Zittingsavonden en een exclusieve Meet&Greet met de Prins en zijn Adjudant. Wil je de tips nog eens terug lezen, kijk op www.ploegers.nl.

Auteur Desire van Laarhoven


23-10-2015
 
 
Tip 8 voor nieuwe Prins Ploegersland
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)