Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Carnaval in De Kwekpoel!
 

 

Carnaval in De Kwekpoel!

De Kwekpoel is klaar voor carnaval 2017. Vanaf zaterdag 25 februari kunnen de kinderen uit Indegat hier weer vier dagen lang terecht om carnaval feestend door te brengen.

Tijdens carnaval zorgt de Kwekpoel elke middag en avond voor entertainment. Naast dansen en feesten op de muziek van de Dj’s van de KEK Discoshow kunnen de oudere kinderen het tijdens carnaval “s avonds onder andere tegen elkaar opnemen in het boerenspel, de Kwekpoel Scholenbattle en Limbo Dance. In de middag wordt er Just Dance gespeeld en is er op maandag “mijn vader/moeder is de beste”. Op dinsdag gaan we proberen de langste polonaise te maken. Op dinsdagavond is het een strijd tussen de jongens en de meisjes. Dit zal weer reuze spannend worden.
Voor de jongere donseendjes is er ’s middags muziek en kunnen zij in de Kwekpoel terecht om in de peuterhoek te spelen tussen duizenden confetti snippers, zich te laten schminken, of om samen met hun ouders mee te spelen om de titel ‘beste vader/moeder van Boxtel!’. Daarnaast zal de optocht zondagmiddag te zien zijn op grote schermen.
Voor de allerkleinsten wordt maandagochtend tijdens het Donseendjesfeest een toneelstuk opgevoerd. Ook dit jaar is dat weer een leuk spannend verhaal met kabouters en trollen in de hoofdrol. Je kunt vooraf je kleurplaat inleveren en wie weet win je een mooie prijs. De toegang op deze ochtend is gratis.
Op dinsdag om 17.00 uur zal op de parkeerplaats voor de Kwekpoel de ‘eendverbranding’ plaatsvinden, waarmee het jeugdcarnaval van 2017 wordt afgesloten.

Voor kinderen die het feest in de Kwekpoel elke avond mee willen maken is een Partypas te koop. Deze pas kost 7 euro en is verkrijgbaar bij Ring & Go in de Rechterstraat.
Neem een kijkje op www.kwekpoel.nl en onze Facebookpagina voor de laatste informatie over het jeugdcarnaval in Boxtel en het complete programma en openingstijden van de Kwekpoel!

Meer carnaval nieuws >>>>


20-02-2017
 
 
Carnaval in De Kwekpoel!
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)