Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Waggelpodium "foutfisjenie!" 2017
 

 

Waggelpodium "foutfisjenie!" 2017


Boxtel, februari 2017 - Op zaterdagavond 25 februari gaat het dak er weer af in de grote zaal van Grandcafé Rembrandt. Tijdens dit avondvullende programma worden de bezoekers door de artiesten en De Aggemarvanhuisaf Band getrakteerd op een lekker fout feest. De vele liedjes en het decor zijn gruwelijk fout. Het Waggelpodium is al jaren een publiekstrekker en wordt genoemd als één van de hoogtepunten van het carnaval in Indegat.

Vanaf 20:30 uur tot in de kleine uurtjes betreden zo’n 17 verschillende artiesten het podium die ruim 22 optredens zullen verzorgen. De Aggemarvanhuisaf Band zorgt voor de muzikale begeleiding van alle artiesten. Ook zullen ook enkele muzikanten zelf de zangmicrofoon in handen nemen om een act te verzorgen. Verder kent de programmering een aantal nieuwe artiesten, zoals Lotte en Fleur van den Oetelaar, Harriëtte Kivits, Eline Chavanu en RAADeloos (de dames van de Rv11). Ook Prins Peer II en zijn Gevolg zullen een bezoek brengen aan het Waggelpodium en zal Prins Peer II onder pseudoniem d'n Indzinger het podium betreden om zijn inzending van het Kwekdeuntjesfist ten gehore te brengen. De presentatie is in handen van niemand minder dan Henny van den Boom.

Al jaren zorgt de organisatie van het Waggelpodium voor een zeer divers programma. Het Indegatse publiek heeft de avond al jaren geleden ontdekt, wat zorgt voor een volle zaal bij iedere editie. In de wandelgangen wordt er gesproken over een ouderwetse ‘Bellevue’ sfeer.

Het evenement is gratis toegankelijk. De zaal is voorzien van diverse beeldschermen, zodat de acts op het podium en de liedteksten overal in de zaal te zien zijn. Binnen wordt niet gerookt. Er kan achter de zaal op het verwarmde terras worden gerookt en achter het terras zijn extra urinoirs opgesteld voor het gemak van de heren.

Meer carnaval nieuws >>>>


24-02-2017
 
 
Waggelpodium "foutfisjenie!" 2017
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)