Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Carnavalsoptocht Olliedonk (Spoordonk)
 

 

Carnavalsoptocht maandag 27 februari in Olliedonk (Spoordonk)

Nog maar enkele weken en dan is het alweer zover: carnaval 2017! Ook in Olliedonk (Spoordonk) zijn de voorbereidingen in volle gang. Voor de 51e keer zal de carnavalsstoet door de straten van Spoordonk trekken en wel op 8 februari, carnavalsmaandag. Uiteraard hangt het succes van een optocht voor een groot deel af van deelnemende wagens en (loop)groepen. Cv de Olliedonkers doet daarom een beroep op alle wagenbouwers, (buurt)vereniging en individuele om ook dit jaar weer in te schrijven voor deelname aan de optocht. Daarbij is speciaal voor de jongste deelnemers een aparte categorie, dus ook aan hen de oproep om samen met vriendjes, vriendinnetjes een leuke een loopgroep samen te stellen.

De optocht start dit jaar evenals vorig jaar in de Broekstraat en de ontbinding zal plaatsvinden op de parkeerplaats bij de Stapperij aan de Spoordonkseweg. Voor de complete route zie www.cvdeolliedonkers.nl daar vindt u, naast de route, ook het reglement voor de optocht. In het reglement is de volgende aantekening opgenomen: Voor gekochte wagens; deze mogen aan de optocht gewoon deelnemen en dingen ook mee naar de prijzen maar zullen punten aftrek krijgen. Belangrijk aandachtspunt is evenals andere jaren dat strooimateriaal en alcohol niet zijn toegestaan. Daarbij is de maximale afmeting van de grote wagens 5,5 meter (hoog) 4 meter (breed) en 18 meter (lang).Ook dit jaar zullen er weer geldprijzen zijn, de 1e prijs bij de grote wagens zal €450, - zijn en de 1e prijs bij de kleine wagens zal € 225, - bedragen. Ook in de andere categorieën kunnen geldprijzen worden gewonnen door de deelnemers. In de jeugdcategorie zullen alleen maar bekers te verdelen zijn.

Op zondag 15 januari en 22 januari is er gelegenheid om zich in te schrijven voor deelname aan de Spoordonkse optocht bij: J. der Kinderen, Merodelaan 40, 5688 KL, tel. 06-51905949 tussen 11.00 en 12.00 uur. Daarna kan er alleen ingeschreven worden op afspraak. De inschrijving sluit op zondag 23 februari 2016. Men kan zich ook inschrijven via www.cvdeolliedonkers.nl/optocht.htm het inschrijfformulier is tot 11 februari 2017 online.

Het meedoen aan de Spoordonkse optocht is voor eigen risico (dus denk aan de verzekering).

Bron:CV de Olliedonkers
Meer carnaval nieuws >>>>


02-01-2017
 
 
Carnavalsoptocht Olliedonk (Spoordonk)
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)