Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Zittingsavonden Ploegersland  

 

 

19 januari kaartverkoop zittingsavonden Ploegersland  

Ook in het gouden seizoen van Prinsenvereniging De Ploegers worden weer de zittingsavonden georganiseerd en wel op donderdag 2, vrijdag 3 en zaterdag 4 februari 2017. Het thema van de zittingsavonden is ‘Wè unne Kermis’. Kaartverkoop voor de zittingsavonden is op donderdagavond 19 januari 2017.

De kaartverkoop voor ‘Wè unne Kermis’ vindt plaats bij Ploegerspaleis Het Hof (Nieuwstraat 43 Liempde) op donderdag 19 januari 2017 van 19.30-20.30 uur. Vanaf 18.30 uur is Het Hof geopend en bij binnenkomst ontvang je een nummertje. In deze volgorde vindt de kaartverkoop plaats.
De kaarten kosten € 10,- per stuk. Alleen op donderdagavond voor 65+ en mindervaliden € 5,00 per kaartje. Voor vrijdag- en zaterdagavond mag per persoon een maximaal aantal van 4 kaarten gekocht worden. Voor donderdagavond mag een maximaal aantal van 8 kaarten per persoon gekocht worden.
Tijdens de kaartverkoop van de zittingsavonden zijn er ook kaarten voor de jeugdzittingsavonden verkrijgbaar. De jeugdzittingsavonden zijn op 27 en 28 januari 2017. Meer informatie vind je op www.ploegers.nl

Meer carnaval nieuws >>>>


23-12-2016
 
 
19 januari kaartverkoop zittingsavonden Ploegersland  
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)