Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Installatie Prins Ploegersland 29 oktober
 

 

Installatie Prins Ploegersland 29 oktober

Op zaterdag 29 oktober wordt de nieuwe Prins van Ploegersland geïnstalleerd. De prins gaat de scepter zwaaien over het seizoen 2016-2017; het 50e seizoen van Prinsenvereniging De Ploegers. Een seizoen met een gouden randje! De installatie vindt plaats in Ploegerspaleis Hof van Liempde, Nieuwstraat 43 in Liempde. De avond is voor iedereen vrij toegankelijk en begint om 20.30 uur.

Prinsenvereniging De Ploegers neemt op deze avond op de eerste plaats afscheid van Prins Primus en Adjudant Johan. Als Paul Saris de ‘proeve van bekwaamheid’ met goed resultaat aflegt, zal hij worden opgenomen in het Gilde van de Oud-Prinsen. Hierna volgt een installatiespel waaraan alle aanwezigen kunnen deelnemen. Climax van het spel is uiteraard de bekendmaking van de prins. Dit zal rond 22.30 uur zijn.

Meer carnaval nieuws >>>>


17-10-2016
 
 
Installatie Prins Ploegersland 29 oktober
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)